Haal het beste uit jezelf en je mensen

Haal het beste uit jezelf en je mensen

Waar management gaat om 'de dingen goed doen', gaat leiderschap juist om 'de goede dingen doen'. En vanuit jezelf, vanuit je eigen kracht, jouw vorm van leiderschap vinden. Daarvoor moet je niet alleen snappen in welke context je leiding geeft, maar moet je jezelf ook heel goed kennen. Snap je wat de strategie van je organisatie is en wat jouw rol in dit geheel is als leider? En wat jouw kwaliteiten en waarden zijn, en op basis waarvan je keuzes maakt? Dat heb je nodig om als leider anderen te kunnen mobiliseren. Naar één gemeenschappelijk doel. 

Trends in leiderschap

In veel bedrijven vindt een grote digitale transformatie plaats. En dus ook in leiderschap. Maar hoe ga je daarmee om als leider? Dit is een uitdagende factor, omdat leiderschap vooralsnog om contact van mens tot mens gaat. Digitalisering maakt het steeds meer mogelijk om, ook via digitale middelen, dat menselijk contact te creëren dat leiderschap nodig heeft. Plus: digitalisering maakt het mogelijk dat iedereen op zijn eigen moment en plaats leert. Wat weer heel handig is, voor die drukke zakenmannen die graag leren op een moment dat het hen uit komt.

Trends in leiderschap

Digitaal leiderschap in de praktijk

Met digitalisering maak je het mogelijk om online een zelfde soort leeromgeving te creëren als dat je offline doet. Met als voordeel dat je allerlei medewerkers, waar ze zich ook bevinden op de wereld, tegelijkertijd kunt laten leren. In verschillende groepsgrootten, afhankelijk van het thema en hoe intens je de training wil hebben. Daarnaast kun je organischer werken: in de leerprocessen kun je op ieder moment, voor iedere lerende, extra incentives of opdrachten toevoegen. Zo spits je het toe en bied je de lerende dat waar hij op dat moment behoefte aan heeft.

Digitaal leiderschap in de praktijk

TinQwise & CircleRadius

Digitalisering heeft een grote toekomst in leiderschapsontwikkeling. En om daar het beste uit te halen, bundelen TinQwise & CircleRadius hun krachten. CircleRadius richt zich met name op leiderschap voor grotere, veelal internationale organisaties. En brengt de drie elementen van leiderschap bij elkaar: snap je de business, snap je jezelf en kun je anderen mobiliseren? Die elementen vragen allen op een andere manier iets van je als leider. De combinatie van de leiderschapsexpertise van CircleRadius en de digital learning expertise van TinQwise zorgt voor een mooie mix die het beste uit beide haalt. En zo ook het beste uit jou als leider haalt.

Deze klanten hielpen we al met hun vragen over Talent & Leadership

Meer weten? Stel hier je vraag