Vacature Trainee Projectleider

Ben jij sociaal? En ben je best wel slim? Dan is dit dé vacature voor een echt leuke job! Je wordt gewoon Trainee Projectleider bij TinQwise België!

www.TinQwise.be. Dat is synoniem voor innovatie in leren. De Q in onze naam staat symbool voor wat wij doen: bijdragen aan de ontwikkeling van IQ en EQ van mensen. We zoeken de grenzen op van didactiek, techniek en creatie. Om inspirerende leeroplossingen te maken voor professionals die samenwerken. Want wie leert, maakt betere keuzes. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de wereld om zich heen. En die wereld is van ons samen.

Onze strijdkreet is ‘We Re-invent Learning’. En dus hebben we alle disciplines onder één dak: onderwijskundigen, concept developers, grafische vormgevers, copywriters, technical wizards, projectleiders enzovoort. Onze TinQers – want zo noemen we onszelf - werken schouder aan schouder met opdrachtgevers om mooie leeroplossingen te maken, want boven alles geloven wij in samenwerking.

Wat levert het jou op?

Een traineeship bij TinQwise houdt in dat je een jaar lang volop meedraait in ons team in Antwerpen.

Als trainee projectleider ligt je focus grotendeels op groeien in projectmanagement vaardigheden, maar je krijgt ook uitgebreid de kans om te proeven van vakinhoudelijke gebieden zoals didactiek en techniek.

Wat je dan zoal doet als trainee projectleider? Je assisteert een senior projectleider bij taken zoals projectplanning, opvolging van budgetten en rendementen van projecten, coördinatie van leveranciers en partners, voorbereiding van presentaties en diverse communicatie naar klanten, ondersteuning bij business development activiteiten ... En als dat goed lukt, krijg je allicht de kans om al snel een eerste project zelf te leiden, samen met een gedreven team.

Zo’n leerzaam jaar staat hoe dan ook goed op je CV, maar leidt er liefst toe dat je nadien bij ons aan de slag blijft als junior projectleider. Of wie weet ontdekken we wel samen een (e-)learning consultant, creatief/conceptontwerper, technical wizard in jou, alle kansen liggen open.

Wat heb je te bieden?

Jouw IQ …

· je bent recent als master afgestudeerd in een richting die bij onze kernactiviteiten aansluit (vb. onderwijskunde, psychologie, communicatiewetenschappen, digitale communicatie, ...), maar net zo goed genoot je een meer economische opleiding (vb. handelswetenschappen,TEW, ...) of misschien volgde je zelfs wel een ingenieursrichting.

· je hebt bij voorkeur ook aantoonbare werk- of projectervaring in een coördinerende functie

· je bent in staat om projectmatig te werken en deadlines te halen

· je hebt een analytische geest en een scherp oog voor detail

· je houdt van administratieve accuraatheid én van zorgvuldig omgaan met mensen

Jouw EQ…

· je neemt graag initiatief en bent flexibel

· je vindt het geweldig om samen met een projectteam nieuwe dingen te realiseren

· je bent blij met wat je kan leren van meer ervaren collega’s

· je bent empathisch en houdt ervan de lijm te zijn tussen klanten, collega’s en partnerbedrijven

· je vindt het fijn collega’s en klanten te ontzorgen

· je houdt ervan je mouwen op te stropen en gas te geven

Wat bieden we jou ?

· een voltijds contract met een volwaardig loonpakket

· een mooi persoonlijk opleidingsbudget

· het perspectief op doorgroeien naar een junior functie als projectleider, of wie weet toch eerder nog als learning consultant.

Sprong wagen?

Interesse? Stuur zo snel mogelijk een e-mail met motivatie plus je CV naar kristin@tinqwise.be.

Met grote nieuwsgierigheid kijken wij uit naar jouw inspirerende sollicitatie-aanpak!