TinQwise Immersive

TinQwise Immersive maakt ervaringen. Want je leert het best door iets te beleven. Dit doen we met immersive leeroplossingen gebaseerd op mixed, virtual & augmented reality. Zo kun je:

 • veilig oefenen met iets gevaarlijks 
 • voelen hoe een ander iets beleeft
 • spelen met serieuze zaken 
 • oefenen met een nieuwe manier van werken 

TinQwise Immersive is een zelfstandig bedrijf binnen het TinQwise netwerk. Onze gezamenlijke missie is om de wereld slimmer & socialer te maken.

Heb je een vraag? Neem contact op
Creating immersive journeys

Creating immersive journeys

Sinds de opkomst van virtual reality in 2014 onderzoeken we bij TinQwise hoe je leert en empathie voelt door je te verplaatsen in een ander. Immersive learning, noemen we dat. Inmiddels is VR allang geen gimmick meer en blijft de vraag naar immersive learning oplossingen toenemen. Daarom richtte Jean-Luc Laval (links op de foto hieronder) in 2016 TinQwise Immersive op en ontwikkelde hij verschillende leerervaringen voor klanten als ABN AMRO, Trimbos, MacGregor en Pon Academy. 

Sinds 2017 is ook Theo Brejaart (rechts) een vast gezicht bij TinQwise Immersive. Theo is één van de drijvende krachten achter Rock City Escape, één van de hoogst beoordeelde escape rooms van Nederland. Bij TinQwise Immersive ontwikkelt hij real life experiences zoals serious gaming, escape rooms en andere vormen van spelend leren.

Voor deze klanten werken wij aan immersive leeroplossingen

 • Jean-Luc & Theo zijn de oprichters van TinQwise Immersive

  Jean-Luc & Theo zijn de oprichters van TinQwise Immersive

 • Je vindt ons ook vaak op events

  Je vindt ons ook vaak op events

 • We werken altijd in co-creatie met onze klanten.

  We werken altijd in co-creatie met onze klanten.

 • Onze developers werken in Unity 3D

  Onze developers werken in Unity 3D

 • We zijn erkend leerbedrijf voor Gamedevelopers

  We zijn erkend leerbedrijf voor Gamedevelopers

 • UX & UI begint nog altijd met handwerk

  UX & UI begint nog altijd met handwerk

 • Al het modeling werk wordt in-house gedaan.

  Al het modeling werk wordt in-house gedaan.

 • Onze apps vind je in de AppStore

  Onze apps vind je in de AppStore

TEDx: I am you

Leren door je te verplaatsen in een ander

Hoe zou de wereld eruit zien als ik jou kan zijn. Als we empathie kunnen voelen, niet alleen voor de mensen die dichtbij ons staan, maar ook voor totaal onbekenden? Joost Uitdewilligen, creatief directeur van TinQwise hield hier al in 2015 een Tedx talk over.

Wij hebben altijd plek!
Zoek je nog een leuke stage?

Zoek je nog een leuke stage?

Ga jij ons helpen en wij jou? Bij ons stage lopen is een unieke kans om mee te draaien op een project dat een sterk portfolio oplevert en je CV ten goede komt. Werken voor bedrijven als ABN AMRO, Vodafone Ziggo, Trimbos of de Pon Academy.

We bieden een leuke en open werkplek, vol leuke collega's, gratis lekkere lunch en een stagevergoeding van €300,-. Daarnaast heb je enorm veel vrijheid om te doen wat je wilt, onder begeleiding van een ervaren Unity developer. Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de richtingen Gamedeveloper en Mediavormgever.

Wij zijn doorlopend op zoek naar de beste stagiaires en geven je er een hoop voor terug. Heb je een goed idee, gaaf idee voor een project of wil je gewoon eens komen kijken? Neem dan contact met ons op via 035-5385656 of mail naar jean-luc@tinqwiseimmersive.nl

Speel je team naar een hoger niveau
Escape Rooms

Escape Rooms

Tegenwoordig zijn escape rooms zo populair dat veel bedrijven een eigen escape room willen hebben. Vaak wordt echter voorbij gegaan aan het feit dat entertainment echt iets anders is dan learning & development. Wij hebben een unieke mix van ervaring op beide vlakken en kunnen jou helpen bij het opzetten van een effectieve corporate escape room.

Lees er meer over op onze thema pagina over escape rooms.

Waar je ons vindt

Olympia 3e, 1213NS, Hilversum

info@tinqwiseimmersive.nl / 035-538 56 56

LinkedIn / YouTube

KVK: 68909268 / BTW: NL857643459B01

IBAN: NL37BUNQ2205656694

Waar je ons vindt