TinQtafel: Online leren voor arbeiders

E-learning is één van de meest effectieve en efficiënte vormen van leren binnen grote organisaties. Dat wist u misschien al. Maar hoe richt u e-learning in voor uw medewerkers als ze GEEN vaste computer hebben? Of zelfs nauwelijks werken op een computer? Hoe werkt e-learning als medewerkers laag opgeleid zijn of slecht kunnen lezen?

Veiligheidsinstructies en procedures

Arbeiders hebben vaak zwaar fysiek werk  en werken onder hoge (tijds)druk. Tijd om te leren is vaak beperkt mogelijk of soms zelfs onmogelijk. Terwijl ze vaak te maken hebben met onveilige situaties of complexe apparatuur of machines. Hiervoor gelden daarom veiligheidsinstructies en/of strikte procedures. Die ook nog eens regelmatig veranderen. En om bij te blijven moeten ze regelmatig getraind worden. Alleen, hoe doen ze dat dan?

Leren op locatie.

Havenarbeiders, vuilnismannen, vrachtwagenchauffeurs en fabrieksarbeiders hebben allemaal met succes én plezier een online training gevolgd. Meestal over veiligheid. Het is dus mogelijk. En hoe dat precies mogelijk is, laten we u graag zien en beleven tijdens deze TinQtafel. U ontvangt praktische tips en voorbeelden. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk ontbijt.

Wij hebben er zin in, komt u ook? 

Interesse?

Deze tinQtafel ging door op 13 juli 2017.

Bent u getriggerd door bovenstaande inhoud en bent u benieuwd wat we met dit concept voor u kunnen betekenen?

Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!