Leervraag scherpstellen? TinQooker organiseren!

Wie moet er leren? Wat moeten ze leren? Waarom leren ze? En leren ze dan kennis, vaardigheden of willen we eigenlijk gedragsverandering zien? Wil je komen tot een een leeroplossing met rendement, dan zijn dit cruciale vragen om te onderzoeken. Echter, de antwoorden hierop helder en unisono krijgen, is niet altijd gemakkelijk. Maar dat is nu net waar we bij TinQwise dol op -en ook goed in- zijn. 

Zo denken wij

TinQwise staat voor innovatieve leeroplossingen met impact. Wie ons kent, weet dat wij de W-vragen steeds meenemen in onze trajecten. Want een goede analyse van de leervraag betekent het verschil tussen wel en geen effect.

Onze TinQers hebben ondertussen heel wat kilometers op de teller als het gaat over het helder krijgen van -zowel grote als kleine- leervragen. En dit binnen diverse projecten, sectoren, timings en budgetten. 

Vanuit onze ervaringen en expertise ontwikkelden we onze eigen methodiek: TinQooker.

Zo denken wij
Wat maakt ons anders?

Wat maakt ons anders?

 • Met stip op één: onze TinQers die meester zijn in diverse domeinen zoals concept, didactiek, techniek, scripting, ... Vaak vind je deze zelfs in verschillende combinaties terug binnen één TinQer.
 • Onze ervaring met diverse klanten en projecten. Wij kennen de paden die leiden tot een sterke leeroplossing en eveneens de pitfalls onderweg.
 • Onze kracht ligt niet enkel in het kaderen en begeleiden, maar ook in het creëren van de juiste vibe. Tijdens de TinQooker creëren we een positieve energie en de nodige betrokkenheid van alle stakeholders.

De TinQooker vibe

Om tot een resultaat te komen dat werkt, betrek je best verschillende stakeholders. Dit brengt wel eens menings-verschillen met zich mee. Wij zijn vaardig in het omgaan met zulke diversiteit. 

Wij betrekken alle deelnemers met een open vizier, zodat ze elk vanuit hun expertise en achtergrond een eigen blik op het project kunnen werpen.

Op het einde van de dag staan de neuzen in dezelfde richting en ontstaat er een gedeeld plan van aanpak. 

De TinQooker vibe

Een TinQooker levert altijd antwoorden op

Antwoorden die er anders niet of niet snel waren gekomen. Antwoorden die u misschien niet meteen had verwacht. En ook een reeks nieuwe vragen. Maar laat dat nu net een ideale startbasis zijn voor innovatieve leeroplossingen met impact!

De TinQooker methodiek

 • Fase 1: Analyse

  We analyseren op een pragmatische en creatieve manier de doelstellingen, doelgroep, valkuilen, randvoorwaarden en planning. Dit zorgt voor een duidelijk kader. 

 • Fase 2: Divergeren

  In deze fase inspireren we jullie om vervolgens samen een zo groot mogelijke variëteit aan allerlei mogelijke oplossingen te bedenken.

 • Fase 3: Convergeren

  Luchtkastelen kan je niet bouwen. In deze fase selecteren en combineren we de beste ideeën, die we binnen het kader dat we bepaald hebben in de eerste fase kunnen realiseren.

 • Fase 4: Actieplan

  We vertalen in deze laatste fase de ideeën naar concrete acties. Dit helpt ons om volgende stappen te zetten.

Interesse?

Graag nodigen we je uit om samen met ons mee in een TinQooker te stappen. 

Contacteer kristin@tinqwise.be voor meer info en een offerte op maat.