Zelf leeroplossingen met impact ontwikkelen, waar kan ik dat leren?

Misschien herken je deze situatie? Je bent of hebt een prima lesgever en hebt een uitdagend onderwerp te brengen. Jouw organisatie heeft cursussoftware aangeschaft en je wil dus enthousiast aan de slag om een toffe en vooral impactvolle online leeroplossing te maken.

En dan … volgt vaak de ontnuchtering

Die tool is toch niet zo simpel in te richten, wervend digitaal schrijven is toch best wel wat anders, welke stappen moet je eigenlijk zetten met welke personen om tot een optimaal resultaat te komen? 

En dan … volgt vaak de ontnuchtering

We geven onze expertise en ervaring graag door

TinQwise combineert didactiek, techniek en creatie tot innovatieve, impactvolle leeroplossingen. Organisaties vragen vaak: "Kunnen jullie ons dat ook leren?"

TinQollege biedt een antwoord op deze vraag. We geven je tips en advies om je leeruitdagingen aan te pakken en zo zelf een prima resultaat neer te zetten.

We geven onze expertise en ervaring graag door

Onze opleidingen zijn steeds op maat

Onze opleidingen zijn niet alleen actief en innovatief, maar ook steeds toegepast op casussen relevant voor jouw bedrijf of organisatie. Geen generalistische kennisoverdracht dus. 

Wij leiden je op binnen jouw specifieke leervraag en context. 

Onze opleidingen zijn steeds op maat

Wat wil je leren?

In onze MasterQlass doorloop je onder onze begeleiding en op basis van jouw leervraag of project alle stappen binnen de ontwikkeling van een online leeroplossing.

Focus je liever op een deelaspect van digitaal leren, dan ontwikkelen we een PraQticum gericht op jouw specifieke nood. Onze experts onthullen hierin de do's-and-don'ts van hun vakgebied. 

Interesse?

Wil je graag meer te weten komen over ons opleidingsaanbod binnen TinQollege?
Neem dan contact op met kristin@tinqwise.be