Zelf impactvolle e-learning (leren) maken

Zelf impactvolle e-learning (leren) maken

Do it yourself! Een trendy term, ook in de e-learning wereld. Er wordt meer van thuis uit gewerkt en geleerd, en de verantwoordelijkheid voor contentcreatie ligt vaker in handen van interne business units. Net daarom springen veel bedrijven op de e-learningkar en gaan ze zelf aan de slag. Aangekochte authoring tool? Check! Een enthousiaste expert met een schat aan bronmateriaal? Dubbel check! Maar dan … valt alles vaak stil.
Want écht impactvolle e-learning maken is denken vanuit leerdoelen, schrijven voor een beeldscherm, het ontwikkelen van aansprekende softwaretemplates, … Het lijken nuances, maar ze zijn onontbeerlijk voor kwaliteitsvolle digitale leeroplossingen die medewerkers met fierheid afronden en de kwaliteit van een bedrijf onderstrepen.

TinQollege

En daar helpt TinQwise graag bij! Met de TinQollege, een servicepakket voor doe-het-zelvers en prille beginners, ondersteunen onze ervaren TinQers klanten om zelf impactvolle e-learning te maken. Onze didactische aanpak verloopt offline, online of blended, geheel naar de wensen en noden van jouw bedrijf.

TinQollege

Basispakket TinQollege

Wat kan je verwachten in zo’n TinQollege? Naast een basisset van mooi vormgegeven softwaretemplates, helemaal op maat van jouw bedrijf, en een aantal interactieve workshops van een halve dag (online of offline), krijg je een heleboel tips en tricks aangereikt die je meteen in de praktijk kan toepassen!
Stapsgewijs loodsen we je door de verschillende projectfasen (die ook wij bij TinQwise doorlopen), en besteed je aandacht aan voorbereiding en de inhoudelijke structuur van jouw e-learning. Daarna ga je, op basis van jouw inhoud, aan de slag met het schrijven van je script en start je met het bouwen in de gekozen authoring tool.
Op het einde van de TinQollege ligt je eerste e-learningaanzet er dus, klaar om verder mee aan de slag te gaan. En dat motiveert! Geen droge hoorcolleges, maar een cocreatieve benadering met direct tastbaar resultaat.

Festival Digital

TinQwise zou TinQwise niet zijn als we geen evenwaardige digitale versie van de TinQollege aanboden. Geen online lezingen, maar gezamenlijke, online werksessies en persoonlijke feedbackmomenten. Met duidelijke briefings, planningen en opdrachten, wordt je digitale TinQollege een succes!

Festival Digital

Deze klanten scoorden al met een TinQollege!

 • Kwalitatieve online sessies doen niet onder voor de fysieke!

  “Door de plotse en onvoorziene coronacrisis dreigde ons TinQollege-traject in het water te vallen. Dit was absoluut geen optie voor ons omdat we zelf met strakke deadlines zaten. Gelukkig hebben ze vanuit TinQwise hier snel en efficiënt op gereageerd met een digitale oplossing via Zoom.

  In eerste instantie was ik hier minder voor te vinden, maar doordat er geen andere oplossing was heb ik het toch een kans gegeven en achteraf gebleken ook geen spijt van gehad.

  De online sessies zijn efficiënt en vlot verlopen en dit is zeker en vast te danken aan de heel goede voorbereiding van Niels en Cleo. Er werd zeker niet ingeboet op de kwaliteit van de sessies in vergelijking met de latere fysieke sessies.

  Absoluut een aanrader, zowel op de digitale als op de fysieke manier!”


  Accountants Academy (2020)

 • Dynamic and flexible training approach!

  “Due to external factors, we were forced to redesign some of our face-to-face courses, to virtual/digital trainings. We had a lot of ideas on how to transform the 'old way of training', and with the support of TinQwise we designed a completely new training package for our employees. The new training approach is very dynamic and flexible, consisting out of assignments at home, feedback moments, virtual training sessions, ... The expertise of TinQwise is a good addition to our own know-how, together with them we're guiding our trainees towards the end of the first training package.”


  Barry Callebaut (2020)

Meer weten? Stel hier je vraag