Zelf impactvolle e-learning (leren) maken

Zelf impactvolle e-learning (leren) maken

Heel wat bedrijven willen zélf e-learning kunnen maken, om diverse redenen: omdat de verantwoordelijkheid voor content creatie in de business units ligt, uit kostenoverweging, enz. Bedrijven schaffen dan een authoring tool aan, vinden een enthousiaste expert of opleider met een goed verhaal en degelijk bronmateriaal en... lopen vervolgens vaak vast.

Want al zijn dit belangrijke ingrediënten, ze volstaan vaak niet om écht impactvolle e-learning te maken. Denken vanuit leerdoelen, schrijven voor een beeldscherm, het ontwikkelen van aansprekende software templates, het lijken misschien maar nuances, maar daarmee staat of valt vaak de kwaliteit van digitale leeroplossingen en dus ook de mate waarin bedrijven hiermee scoren bij hun medewerkers.

TinQollege

Als specialist helpt TinQwise klanten graag om zélf mooie en impactvolle e-learning te kunnen maken. Daartoe hebben we een service-pakket ontwikkeld, onze TinQollege, om zelf-doeners op een heel kwalitatieve manier op weg te kunnen helpen.

TinQollege

Basispakket TinQollege

Het basispakket is opgebouwd uit een basisset van mooi vormgegeven software templates, helemaal op maat van onze klant, en verschillende workshops van een halve dag. 

In die workshops gaan we aan de slag met de specifieke topics van de deelnemers, zodat ze op het einde van de opleiding al direct een eerste aanzet voor een module hebben. En dat motiveert! Geen ex cathedra opleiding dus, maar een co-creatieve benadering met direct tastbaar resultaat.

Meer weten? Stel hier je vraag