Software. Hard skills.

Software. Hard skills.

Software verandert continu. De tools die we nu gebruiken zijn al lang niet meer hetzelfde als 5, laat staan 10 jaar geleden. En gelukkig maar! We kunnen steeds beter nieuwe ideeën realiseren en sneller problemen oplossen. Software neemt steeds meer taken over, zodat mensen kunnen doen waar alleen mensen goed in zijn.

Dit vraagt wel wat van professionals. Je moet digitaal vaardig zijn én blijven. Kennis hebben van nieuwe tools & features én vernieuwing omarmen. En dit alles binnen vaak complexe bedrijfsprocessen en structuren. Gelukkig is alles mogelijk met de juiste softwaretraining.

Bij TinQwise maken we ook voor software trainingen vernieuwende oplossingen die gebruikers verrassen en motiveren. Zodat ze snel aan de slag kunnen met een nieuw systeem.

Succesvol aan de slag gaan met software gaat trouwens niet enkel over het snappen van de software. Minstens zo belangrijk is begrijpen wat het jou en je collega’s oplevert. Wie doet wat met het systeem? Welke bedrijfsprocessen worden geraakt? In onze software training is het antwoord op deze vragen key. En natuurlijk leggen we ook precies uit welk knopje waarvoor dient.

Voor deze klanten maakten we een software training

Meer weten? Stel hier je vraag