Onboarding, dat is IQ én EQ

Onboarding, dat is IQ én EQ

De juiste mensen vinden voor je vacatures is geen sinecure. Bovendien werken mensen niet meer jaren voor één bedrijf en willen ze in korte tijd het maximale uit hun job halen. Dat maakt het voor HR-managers een uitdaging om nieuwe medewerkers te binden. 25% van alle nieuwe medewerkers vertrekt binnen het eerste jaar en de grootste piek daarvan ligt in de eerste 45 dagen. Dat kost een middelgroot bedrijf al gauw zo’n € 25.000 aan productiviteit per vertrekkende medewerker!

Een goed inwerkprogramma zorgt voor meer loyaliteit en betere keuzes bij nieuwe collega's. Dat levert direct geld op als ze hierdoor langer blijven, maar bespaart ook kosten doordat mensen die niet bij je passen eerder weggaan.

Bij TinQwise weten we uit ervaring dat inwerken succesvol is als nieuwe medewerkers zich happy voelen en snel hun talent kunnen inzetten. Daar komen natuurlijk praktische zaken bij kijken, maar het begint bij het inspelen op de emotie die nieuwkomers ervaren.

En dat start zelfs al bij de preboarding, tussen het afsluiten van het contract en de eerste werkdag. Op die manier creëer je nog meer verbinding tussen je bedrijf en je toekomstige collega!

Maak inwerken bijzonder

met TinQwise onboarding oplossingen voor elk type bedrijf.

Als je snel en efficiënt aan de slag wilt...

TinQwise heeft haar +15 jaar ervaring met onboarding gebundeld en gedestilleerd in een innovatieve app, Newbies.

Ga van start met de standaard inhoud, of breid deze uit met jouw unieke extra topics.

Gebruik Newbies stand-alone of koppel de app aan je bestaande HR-toepassingen, alles kan.

Meer weten over Newbies? Kijk dan zeker ook even op de Newbies-pagina.

Als je snel en efficiënt aan de slag wilt...

Als het wat meer mag zijn...

Wil je een unieke onboarding ervaring voor jouw mensen, helemaal op jouw maat? Dan helpt TinQwise graag een fantastisch inwerktraject te ontwerpen en te implementeren. Alles kan, online en offline, in de breedte of in de diepte, al dan niet geïntegreerd in de tools van jouw keuze. Wij zorgen dat jouw onboarding traject ‘blijft plakken’ bij je nieuwe collega’s!

Kijk ook even bij Custom Red om meer te weten over onze maatwerk oplossingen.

Als het wat meer mag zijn...

Meer lezen over onboarding?

Bekijk hier de vijf psychologische principes die de basis vormen van de unieke TinQwise onboarding aanpak.

Meer artikels:

Meer weten? Stel hier je vraag