Newbies Kickstart

Meteen beginnen

Meteen beginnen

Liever vandaag starten dan morgen? Met Newbies Kickstart ben je in één dag live met onze onboarding webapp. Deze app is ontworpen vanuit de psychologische uitdagingen die een nieuwe job oproept bij mensen én gebaseerd op onze eerder opgedane ervaring en inzichten. We weten wat nieuwe medewerkers beweegt en met deze app krijg je ze snel aan boord.

Wat krijg je bij Newbies Kickstart?

  • Alle nieuwe collega's krijgen een pre- en onboardingprogramma en toegang tot jullie eigen onboarding app.
  • Newbies coacht, informeert, stimuleert en daagt uit. Zodat nieuwe collega's zelfverzekerd van start gaan, snel een bijdrage kunnen leveren en zich onderdeel voelen van jouw organisatie.

Meer nodig?

Bekijk dan de extra's bij Newbies Special.

Zo doen we dat

  • We dompelen new hires direct na het tekenen van hun contract onder in de cultuur van je organisatie. Zo creëren we echte brand ambassadors.
  • We bereiden new hires niet alleen perfect voor op hun job, maar zorgen ook dat ze snel hun toegevoegde waarde voor de organisatie ervaren: hoe kun jij als nieuwe medewerker een eerste succesvolle bijdrage leveren? Dat is dé manier om nieuwe mensen te binden aan je organisatie.
  • We benutten de kracht van de groep om new hires snel productief te krijgen. Want onboarden doe je niet alleen: je voelt je veel sneller thuis in een organisatie als je contact hebt met andere (nieuwe) collega’s en als je je gezien en gewaardeerd voelt. Daarom brengen onze onboardingprogramma’s mensen in contact met elkaar.
Zo doen we dat

Meer weten?

Wil je meer details of weten wat de kosten zijn? Mail naar kristin@tinqwise.be of wim@tinqwise.be

Meer weten?