Hunkemöller Academy

Alle helden die in de winkels van Hunkemöller werken stralen uit voor wie ze werken, op high class niveau! Hunkemöller zit echter over de hele wereld gevestigd en heeft veel verschillende talenten in huis, hoe deel je al deze kennis op mondiaal niveau?

Hunkemöller

Vraag

In onze eerste gesprekken met Hunkemöller lag de focus met name op een eerste "quick win", namelijk een online training rondom de bestaande World Class Service video. Hunkemöller wilde echter ook online leren binnen de organisatie op een hoger niveau brengen. In meerdere gezamenlijke ontwerpsessies is het idee voor de Hunkemöller Academy conceptueel uitgewerkt en zo heeft Hunkemöller uiteindelijk besloten om het online leren binnen Hunkemöller volledig te upgraden,  met een nieuw leerplatform én twee nieuwe modules! Een prachtige basis voor de toekomst waar we met veel plezier aan meewerken

Antwoord

‘Sexy Comes in All Shapes’ is één van de modules die draait op de online Hunkemöller Academy.  Het leidt alle medewerksters op tot echte ‘bra-experts’ want voor alle verschillende vrouwelijke vormen heeft Hunkemöller perfect passend ondergoed. In de tweede module ‘World Class Service’ krijgen  alle medewerkers de uitstraling en serviceskills van Hunkemöller bijgespijkerd.  Het online platform zo ingericht dat alle medewerkers kennis en vaardigheden kunnen delen met elkaar. Want iedereen heeft natuurlijk zijn eigen unieke skills. Na het succesvol doorlopen  van de verschillende modules in de Hunkemöller Academy krijgt iedereen een officieel certificaat. Heel veel dames van Hunkemöller en ook CEO Philip Mountford zijn inmiddels met vlag en wimpel geslaagd! 

Leervorm

  • Online academy

    Een online academy is een ideale manier om management en medewerkers 24/7 een leeromgeving te garanderen die hen informatie en inspiratie biedt. In een online academy blijven alle online opleidingen up to date en overzichtelijk. Zo wordt leren een ongoing proces in elke organisatie.

    Toon meer leervormen