Hairlevel XL

Een revolutie in opleidingenland, zo mag Hairlevel XL best genoemd worden. Een interactieve combinatie van video en e-zines die leren ongekend leuk maakt voor de doelgroep.

Kappersopleiding

Vraag

Kan onze in totaal drie jaar durende, best wel verouderde, kappersopleiding ook online? Met eigentijdse look & feel? Kan dat in combinatie met praktijkopdrachten? En zo dat de docent kan bijhouden wat de vorderingen zijn van zijn student?

En kunnen vervolgens individuele vorderingen vergeleken worden met de gemiddelde resultaten van alle studenten? Kunnen studenten onderling ook met elkaar kennis delen? En bijvoorbeeld laten zien hoe ze iemand geknipt hebben?

Antwoord

De verouderde studieboeken die drie jaar coverden werden omgebouwd naar inspirerende e-zines. Vol met energieke video's en heldere teksten die stap voor stap uitleg geven. Daarnaast zijn er waterproof actiekaarten voor praktijkopdrachten ontwikkeld.

Studenten kunnen resultaten uploaden of smsen, net als hun eigen profiel. Zodat ze heel makkelijk beoordeeld kunnen worden door de docenten die hun eigen track & trace systeem hebben binnen Hairlevel XL. En natuurlijk kunnen ze onderling chatten en reageren op elkaars foto's. Zomaar een reactie: 'Iedereen die ik dit laat zien wil ook kapper worden!'

Leervorm

  • Blended learning

    Wij 'zijn' van online leren maar vinden dat een combinatie vaak meer resultaat oplevert. De mix met klassikale training is bekend, maar wij zijn ook fan van combi's van online leren met online coaching, virtual classrooms, trainingsacteurs of zelfs een feest of event!

    Toon meer leervormen