Escape Rooms

Speel je team naar een hoger niveau

Heisessies. Je kent ze wel. Even met het hele team weg van kantoor om de nieuwe strategie te bepalen en de onderlinge samenwerking te verbeteren. Maar hoe haal je het maximale uit deze sessies?

Door gebruik te maken van escape rooms. De perfecte plek voor teambuilding, het kennis laten maken met nieuwe organisatiestructuren en de onboarding van nieuwe medewerkers. Niet alleen omdat het buiten kantoor is, maar omdat leren door te ervaren centraal staat. In spelvorm.

Meer informatie? Neem contact op
TinQwise Immersive
Gespecialiseerd in ervaringen

Gespecialiseerd in ervaringen

TinQwise Immersive is gespecialiseerd in het maken van ervaringen. Want je leert het beste door iets te beleven. We ontwikkelen immersive leeroplossingen gebaseerd op mixed, virtual & augmented reality en serious gaming. De escape room is een vorm van real life serious gaming. 

TinQwise Immersive creëert escape rooms op maat. Lees er meer over in onze case over de educatieve escape room voor kinderen die wij maakten voor Bibliotheek Eemland.

Eigen escape room?
Een ervaring op maat

Een ervaring op maat

Tegenwoordig zijn escape rooms zo populair dat veel bedrijven een eigen escape room willen hebben. Vaak wordt echter voorbij gegaan aan het feit dat entertainment echt iets anders is dan learning & development. Wij hebben een unieke mix van ervaring op beide vlakken en kunnen jou helpen bij het opzetten van een effectieve corporate escape room.

Case

Escape Room Medialab

Samenwerken, probleemoplossend denken en zelfs leren programmeren. Allemaal voorbeelden van 21st century skills die kinderen nodig zullen hebben in het werkveld van de toekomst. Maar hoe leer je kinderen van groep 5 tot en met 8 en de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs nou op een leuke manier deze vaardigheden aan? Bibliotheek Eemland vroeg TinQwise Immersive om een ervaring te creëren: de eerste educatieve escape room voor kinderen is geboren.