BNP Paribas Fortis

BNP Paribas Fortis - TomorrowBank

BNP Paribas Fortis - TomorrowBank

De bank in een wereld van verandering

De producten en de werking van BNP Paribas Fortis worden steeds digitaler. Het is essentieel dat de medewerkers van BNP Paribas Fortis helemaal mee zijn met alle digitale evoluties binnen de bank. Zij zijn namelijk het eerste aanspreekpunt van de klanten.

BNP Paribas Fortis is de bank in een wereld van verandering. Om - in deze steeds digitaler wordende wereld - de bank van de toekomst te blijven, moeten alle medewerkers van BNP Paribas Fortis over de nodige digitale kennis en vaardigheden beschikken.

TomorrowBank

TinQwise ontwikkelde TomorrowBank. Een digitaal leerplatform dat BNP Paribas Fortis medewerkers op de hoogte houdt van het digitale reilen en zeilen van de bank. Zodat ze hun klanten optimaal kunnen servicen in de digitale bankwereld van vandaag.

TomorrowBank

Korte chuncks

Dankzij TomorrowBank krijg je als BNP Paribas Fortis medewerker wekelijks bite-size content op maat aangeboden. Klik, scroll en swipe door deze interactieve microlearnings en ontdek de digitale trends binnen BNP Paribas Fortis. Lees je iets wat je zeker niet wil vergeten? Pin it!

Dankzij de handige zoekfunctie vind je alle antwoorden op digitale klantvragen zo terug, je ziet ook in één oogopslag welke inhoud deze week in de kijker staat bij BNP Paribas Fortis.  

Korte chuncks

Uitdagende teamchallenges

Stel zelf je team samen en neem deel aan de teamchallenges. Breek samen de mastermind code of neem deel aan de teamquiz. Haal een zo hoog mogelijke score door samen te werken met je teamleden en verdien zo een plaats in de Wall of Fame.

Uitdagende teamchallenges

Summercamp

In de zomer ontdek je de digitale wereld rondom de bank met de Summercamp, de plek waar je heel wat handige digitale tips kan terugvinden die je kan gebruiken tijdens de vakantieperiode. Zo wordt leren plezant en relevant voor alle BNP Paribas Fortis medewerkers.

Summercamp

Digital First Mindset

Behaal je Proud Digital Banker Certificaat door de laatste trends en nieuwtjes op te volgen, zet je digitale kennis om in meetbaar gedrag en laat je coachen door je persoonlijke Digital Coördinator. 

London Learning Technologies Awards 2019

Samen met onze klant BNP Paribas Fortis dienden we eind juli 2019 ons digitaal leerplatform TomorrowBank in voor 3 categorieën van de London Learning Technologies Awards 2019.

Onze submission rond digitale transformatie getiteld 'TomorrowBank, thé learning journey towards digital savviness' behaalde maar liefst tweemaal de shortlist respectievelijk voor de categorie 'Best learning platform implementation' en 'Excellence in the design of learning content - international commercial sector'

London Learning Technologies Awards 2019

Deze TinQers werkten mee aan dit project