PSA Antwerp

Applicatietraining voor havenmedewerkers

Begin 2018 lanceerde PSA Antwerpen een grootschalige update van hun logistieke software. Voor medewerkers betrokken bij de planning en operaties is dit even wennen. De 'GTOS' applicatietraining voorziet hen vandaag van een realistische leeromgeving om met deze verandering om te gaan.

Slimmer

GTOS staat voor Global Terminal Operating System. Samen met TinQwise ontwikkelde PSA Antwerpen een op maat gemaakte applicatietraining bestaande uit 36 levensechte cases.

De 200 betrokken havenmedewerkers krijgen er de nodige uitleg waarmee ze zelfstandig en op eigen tempo de nieuwe handelingen kunnen aanleren.

Slimmer

Socialer

Een applicatietraining focust in de eerste plaats op het zelfvertrouwen van de medewerkers. Proefondervindelijk maak je hen wegwijs in het nieuwe systeem en vermijd je eventuele ontmoediging door nieuwe features. Is de medewerker een handeling vergeten? Dan vindt hij de juiste informatie snel en overzichtelijk in de applicatietraining terug. 

Socialer

Té gek

De cijfers liegen er niet om... 8 op 10 TEU's (twenty foot long equivalent units, beter bekend als containers) komen via één van de drie grote PSA terminals de haven van Antwerpen binnen. Zo verwerkte PSA 10 miljoen units in 2017, goed voor een duizelingwekkende 28.000 containers pér dag.

De kans dat jij dagelijks goederen gebruikt die PSA per boot, trein, of truck vervoerde, is daarmee héél groot. Petje af! 

Té gek

Deze TinQers werkten mee aan dit project