NMBS

Leervorm:
Thema's:
NMBS - SOS gene stress

NMBS - SOS gene stress

Wie is NMBS?

De NMBS, de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen, doet bij zo goed als elke Belg wel een belletje rinkelen.

De NMBS is verantwoordelijk voor de organisatie en de commercialisatie van het treinverkeer binnen België. Ook het onderhoud van treinen en stations behoort tot hun takenpakket.

Als bedrijf zijn ze continu in beweging en willen ze vooral vooruitgaan. Hierbij komen logischerwijs de nodige veranderingen kijken. 

Soft skills

In een voortdurend veranderende wereld, wil de NMBS haar leidinggevenden enkele tips & tricks rond soft skills aanreiken. “Hoe leid je vergaderingen op een efficiënte manier? Hoe communiceer je impactvol over veranderingen in het bedrijf? Hoe geef je feedback aan jouw collega’s?”  TinQwise helpt op deze vragen een antwoord te geven met behulp van korte e-learning modules, die het leidinggevend personeel een set van praktische handvaten aanreiken die ze direct op de werkvloer kunnen toepassen. 

Soft skills

SOS? Geen stress!

Zit je als leidinggevende even met je handen in het haar? SOS? Gene stress!

Elke e-learning module duurt slechts 10 minuten, kort maar krachtig! Dezelfde elementen komen steeds terug: bewustzijn creëren met een humoristische animatie, aanzetten tot zelfreflectie aan de hand van creatieve werkvormen en downloadbare checklists die je handig in de praktijk kan gebruiken. 

SOS? Geen stress!

De kracht van animatie

Geen krachtiger instrument om bewustzijn te creëren dan animatie. Onze TinQwise huisanimator Sander bracht herkenbare situaties bij het leidinggevend personeel spitsvondig in beeld.  Kijk zelf maar naar dit fragmentje ...

Deze TinQers werkten mee aan dit project