Navis

Software training voor logistiek medewerkers

Elke dag worden miljoenen containers wereldwijd van het ene vervoer naar het andere overgeladen. Dit gebeurt in grote containerterminals. Navis, onderdeel van Cargotec Corporation, levert innovatieve technologie en service aan deze terminals om het transport zo effectief mogelijk te laten verlopen. Het is daarbij van groot belang dat de gebruikers goed kunnen werken met de software die Navis voor hen op maat maakt. Hoe regel je dat?

Navis en TinQwise ontwikkelden samen interactieve learning modules voor de 'Navis Stack Academy', een online academy waarin medewerkers van containerterminals getraind worden om de software te gebruiken. De vaardigheden en kennis die ze daarmee opdoen kunnen ze meteen toepassen in praktijk waardoor er snel met de nieuwe technologie gewerkt kan worden. 

Learning bites

Elke module bestaat uit verschillende online learning bites. Korte hoofdstukken waarin complexe informatie over bijvoorbeeld scheepsplanning op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Waar gaat de container heen? In welke volgorde? En waarom? De learning bites zorgen ervoor dat de gebruiker zijn aandacht erbij houdt.

Learning bites

Hands-on opdrachten

De online academy bestaat uit verschillende soorten aansprekende content en werkvormen. Gebruikers leren door middel van hands-on opdrachten. Welk vaartuig moet je selecteren? En hoe zou je dit toepassen in je dagelijkse werk? Vervolgens kunnen ze meteen hun kennis testen met interactieve quizvragen. Er zitten ook sociale vragen tussen om te reflecteren met andere gebruikers.

Hands-on opdrachten

Samen succes

In ons partnership met Navis hebben we al tientallen modules gemaakt. Deze Stack Academy-modules zijn door gebruikers hoog gewaardeerd met een NPS score van 34.

En we blijven samen innoveren. Met feedback van gebruikers en input van subject matter experts ontwikkelen we continu nieuwe, creatieve en didactisch goed doordachte modules. 

Bekijk de video

Meer weten?

Bekijk onze themapagina over software training.