Victoria

Thema's:
My Academy
Victoria makes you shine

Victoria makes you shine

Wie is Victoria?

Victoria voorziet vrouwen, mannen en kinderen van trendy en betaalbare sieraden, in alle maten. Niemand wordt buitengesloten, Victoria laat iedereen stralen! Ze bestaan sinds 1991 in 6 verschillende landen. En ze doen het nog op een leuke manier ook. Kun je je een betere manier voorstellen om sieraden te kopen dan in het comfort van je eigen huis, omringd door vrienden en familie? Want dat is precies wat de consulenten van Victoria doen: op huisbezoek gaan of digitale demo's geven en alles laten zien wat er te weten valt over de Victoria-collectie.

Wie is Victoria?

De consulenten

Iedereen kan zich aansluiten bij Victoria en consulent worden. Het enige wat je nodig hebt is een passie voor juwelen. Alles wat je moet weten, kun je bij Victoria leren. En dat resulteert uiteraard in de behoefte aan een degelijke leerervaring. Cue TinQwise!

De consulenten

Onze uitdaging

Wij gingen deze uitdaging aan! Hoe zorgen we ervoor dat iedereen zich op een digitale manier welkom voelt bij de Victoria familie? Hoe houden we elke consultant op de hoogte van de bijzonderheden van de juwelen? Hoe breng je de unieke Victoria mindset over op je klanten? Daar komt "My Academy" om de hoek kijken!

Onze uitdaging

My Academy

"My Academy" is een online leeracademie die meertalige toegang biedt aan elke consultant en teamleider van Victoria. De Academy, gebaseerd op ons TinQwise Learning eXperience Platform, zit boordevol informatie die zowel beginners als ervaren consultants aanspreekt. Van leren hoe je demo's boekt bij klanten en hoe je de juwelen en de materialen presenteert, tot het beheersen van vaardigheden door het bekijken van tutorial video's van andere consultants. Ook teamleiders kunnen de academie gebruiken om hun teams te begeleiden met behulp van de 'ambassadeursmodules' en ook om zelf nieuwe dingen te leren.

My Academy

Levenslang leren

Leren houdt nooit op, dus we zullen allerlei nieuwe content, uitdagingen en nieuwe functionaliteiten aan de academie blijven toevoegen om een echte en inspirerende leerervaring te creëren. Wordt vervolgd...

Levenslang leren

Deze TinQers werkten mee aan dit project