Een doosje vol geluk

De pralines van Leonidas, wie heeft ze nog niet cadeau gekregen of gegeven? Al sinds 1913 heeft Leonidas één missie: de lekkerste pralines van de beste kwaliteit maken voor iedereen. Kortom, een doosje vol geluk!

Voor Leonidas is het belangrijk om voor hun klanten die momenten van geluk te creëren. En dat begint vanaf het moment dat je de winkel binnenstapt: de winkeliers helpen je deskundig om je keuze te maken uit meer dan 100 pralines en laten je graag proeven van ongekende smaken.

Permanente ondersteuning

Om de zelfstandige winkeliers hierbij te ondersteunen, biedt Leonidas een uitgebreide waaier aan opleidingen aan. Het gaat zowel om workshops in groep als specifieke e-learning modules rond verschillende thema’s.

Om ervoor te zorgen dat het blended leeraanbod de voornamelijk zelfstandige winkeliers blijft boeien en binden, ook lang na de winkelopening, vroeg Leonidas aan TinQwise om samen een inspirerende online academy in te richten en enkele leerrijke e-learning modules te ontwikkelen. 

Permanente ondersteuning

Leonidas Chocolate Academy Inspires you to create happiness

Na een grondige analyse van de noden van zowel de organisatie (via een TinQooker) als de zelfstandige winkeliers (via een doelgroeponderzoek) werd duidelijk dat er bij de winkeliers een grote nood was aan kennis en inspiratie om hun klanten nog kwaliteitsvoller te kunnen bedienen.

TinQwise creëerde samen met de experts van Leonidas een eerste reeks korte, inhoudelijk sterke e-learning modules over de rijke geschiedenis van Leonidas, de producten en verpakkingen, maar ook rond voedselveiligheid. De winkeliers registreren zichzelf in enkele eenvoudige stappen op de online academy en kunnen waar en wanneer ze willen de verschillende modules doorlopen.

De komende maanden staan er een reeks nieuwe modules op de planning. Zo is ook de Academy een écht doosje vol geluk!

Leonidas Chocolate Academy Inspires you to create happiness

Deze TinQers werkten mee aan dit project