TinQwise Immersive

Escape Room in a Box

Escape rooms. Bijna iedereen is er weleens uit eentje ontsnapt met een groep vrienden of tijdens een bedrijfsuitje. Wereldwijd zijn er al meer dan 10.000 geopend en dat aantal groeit. Bedrijven zien in escape rooms ook steeds meer mogelijkheden om hun teams te trainen. Beter leren samenwerken, probleemoplossend denken, je hebt elkaar nodig om de game te winnen.

TinQwise Immersive maakt het nu voor organisaties wel heel makkelijk om een escape room op maat te maken. Met Escape Room in a Box.

In Escape Room in a Box zit alles wat je nodig hebt om je eigen escape room te maken. Van de theorie achter serious gaming tot het ontwerp van je escape room in 5 stappen en handige benodigdheden zoals kleurensloten en sleutels. Jarenlange ervaring van escape room-bouwers in een doos, zeg maar.

Kosten? 349 euro.

Slimmer

Met de Escape Room in a Box heb je alles wat je nodig hebt om in één dag je eigen escape room te ontwikkelen. 

De box is volledig uitgerust met uitgebreide handleidingen die je stap voor stap meenemen in het ontwerpen van je escape room en alle benodigdheden voor het maken van je eigen puzzels. Belangrijk onderdeel is de didactiek achter escape rooms, zodat mensen ook echt iets leren.

Slimmer

Socialer

Bij TinQwise maken wij vernieuwende leeroplossingen die het beste uit een groep halen. Als je weet wat een groep beweegt, dan krijg je de groep in beweging. En als je weet wat een groep interesseert, dan weet je ook hoe je de mensen in die groep kunt uitdagen. 

Escape Room in a Box is een leuke manier om specifiek voor jouw groep die unieke game te maken. Zodat jouw team leert en beter wordt. 

Socialer

Workshop

Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van je eigen escape room kun je een workshop aanvragen. Wij komen graag langs om je op gang te helpen. 

In de workshop besteden we aandacht aan dingen zoals didactiek, gamification en het ontwerpen van puzzels. Alles wordt afgestemd op jouw wensen zodat de escape room helemaal van jou wordt. Meer informatie vind je hier.

Workshop