DrivOlution

DrivOlution - SHIFT

DrivOlution - SHIFT

Wat doet DrivOlution?

DrivOlution heeft een hart voor verkeersveiligheid, zuinig rijden en duurzame mobiliteit. Met als drijfveer het duurzaam verbeteren van het rijgedrag van medewerkers in organisaties, ontwikkelen ze daarvoor totaaloplossingen. Deze oplossingen helpen niet alleen de CO2-uitstoot terug te dringen, maar leren ook defensief en milieuvriendelijk rijgedrag aan. De know-how van DrivOlution vormt daarin de belangrijkste motor.

Van klassikaal naar blended leren

DrivOlution trainde tot vandaag cursisten via een traditioneel face-to-face traject: na een klassikale sessie met focus op de theorie, volgde een praktijk-sessie. DrivOlution zocht een online alternatief voor dit traject en schakelde samen met TinQwise naar een blended leeroplossing, helemaal in lijn met hun duurzaamheidsfilosofie.

Van klassikaal naar blended leren

Een duurzaam opleidingstraject

DrivOlution's nieuwe Shift e-learning aanpak is heel wat efficiënter:

· De theorie online kunnen doornemen spaart verplaatsingen. Handig en duurzaam!

· Het modulaire karakter laat toe op eigen tempo te leren.

· De e-learning wordt continu up-to-date gehouden, zodat cursisten deze ook als theoretisch naslagwerk kunnen gebruiken.

· Nu iedere cursist met dezelfde voorkennis  aan de praktijk-sessie start, online getoetst, verloopt deze ook efficiënter. Zo kan de trainer nog meer focussen op praktijkhandelingen, samen met de cursist. 

Een duurzaam opleidingstraject

Welkom in de SHIFT Academy!

TinQwise ontwikkelde 21 korte e-learningmodules op maat van én samen met DrivOlution. We namen oud trainingsmateriaal als uitgangspunt en gingen met de inhoudsexperten van DrivOlution aan de slag om up-to-date modules te maken, didactisch sterk onderbouwd en vooral interactief en tof om te volgen! We combineerden de modules in verschillende leerpaden, zodat de cursist zelf zijn of haar ideale traject kan kiezen uit deze SHIFT Academy!

Welkom in de SHIFT Academy!

Snel schakelen

TinQwise implementeerde voor DrivOlution ook een Learning Management Systeem om de leertrajecten te verspreiden en de opvolging van de voortgang van cursisten te kunnen monitoren. Dit LMS koppelden we naadloos met het bestaande CRM-pakket, zodat cursisten zich zonder drempels kunnen inschrijven en aanloggen. Minder administratieve handelingen nodig dus, een win-win voor DrivOlution én de cursist.

Snel schakelen

Deze TinQers werkten mee aan dit project