5 blogs over e-learning die je moet lezen

Volg je ook graag mensen met een boeiende visie op e-learning? Wij selecteerden vijf interessante blogs voor je van overzeese learning professionals.

1. Let’s save the world from boring training

Met deze strijdkreet onderhoudt instructional designer Cathy Moore haar boeiende blog. Moore adviseert bedrijven als Microsoft, Pfizer en Barclays over hun trainingsmethoden en is een veelgevraagd spreker over de kracht van training design

2. Social learning volgens Jane Hart

Ze richtte het Centre for Learning & Performance Technologies op en is een internationaal spreker en schrijver over learning trends. Op haar blog verdiept Jane Hart zich in de do’s and don’ts van social learning. Lees bijvoorbeeld haar post Ten things to remember about social learning of Social learning is not something you make other people do

.

3. Slimmer leren met de e-learning coach

Connie Malamed houdt een levendige blog bij over e-learning 2.0. Lees hoe we kunnen leren anno 2014 of ontdek de beste persoonlijke learning tools.

4. E-learning provocateur

Ryan Tracy schopt graag tegen heilige huisjes op zijn blog. Hij heeft ook een goed bezocht Twitteraccount. In het dagelijks leven is hij e-learning manager bij AMP, Financial Planning Association of Australia.

5. Meningen van een learning technologist

David Hopkins is learning technologist aan de Universiteit van Leicester. Op zijn blog bespreekt hij wat een learning technologist is en wat de laatste trends zijn in education technology.

Lees verder