Nieuwe software?
Laat maar komen!

Nieuwe of vernieuwde software optimaliseert werkprocessen, verhoogt tijdswinst en gebruiksgemak. Ja, het kan zelfs het samenwerken stimuleren. Toch zijn eindgebruikers zelden enthousiast.

Hoe komt dit? En hoe maak je medewerkers warm om met de nieuwe software aan de slag te gaan? Kan een digitale training daar wel bij helpen?

What’s in it for them?

Bij de lancering van nieuwe software moet je als organisatie je medewerkers nogal eens overtuigen van het nut ervan. Er zijn heel wat sterke en relevante argumenten, maar welke motiveren jouw medewerkers? 

Vertrekt jouw verhaal vanuit hun behoeftes? Bied je wel een antwoord op hun hopes en fears? Immers, mensen willen wel veranderen, àls je hun standpunt mee neemt in het proces.

What’s in it for them?

Mensen willen al doende leren

Charles Jennings, grondlegger van het 70:20:10 principe, meent dat applicatietrainingen zonde zijn van tijd en geld. Tenzij je de leeroplossing laat aansluiten bij de manier waarop werknemers het liefst leren: door te doen.

Een leeroplossing die gebruikers al doende vertrouwd maakt met de nieuwe software, toegepast op de eigen dagdagelijkse praktijk, rendeert wél.

Mensen willen al doende leren

Applicatietrainingen

Digitale applicatietrainingen bieden de mogelijkheid om tegelijk tegemoet te komen aan het “willen” en het “weten”.

Herkenbare situaties aanreiken, een vleugje humor inbouwen, overzicht bieden, de kans geven om actie/reactie te simuleren,… het zijn maar enkele elementen die we bij TinQwise graag in onze applicatietrainingen verwerken.

Applicatietrainingen

Delen is vermenigvuldigen

Naast bovenstaande inzichten zijn er nog heel wat andere do's-and-don'ts op het gebied van (digitale) applicatietrainingen die we graag met je delen.

Tijdens onze TinQtafel raak je geïnspireerd door verschillende cases, kan je vragen stellen aan onze leerexperts en ervaringen delen met andere deelnemers. En dit allemaal onder het genot van een heerlijk ontbijt, helemaal gratis!

Wij hebben er zin in, kom je ook?

Schrijf je hier in

TinQtafel: Applicatietraining

Wanneer: Dinsdag 19 juni 2018, van 08.00 tot 10.30 uur

Waar: Urban City, Ankerrui 9, Antwerpen

Deelname is gratis, er is een betaalparking vlakbij.

Schrijf je hier in